Chystáme jedenáctichodové menu
Sice je 4. ročník festivalu ještě relativně daleko, realizační tým ale už více než půl roku připravuje, co se letos bude servírovat. Díky podpoře statutárního města České Budějovice, Ministerstvu kultury a dalším In-kind partnerům budeme schopni na konci listopadu podávat jedenáctichodové menu. Z jakých bude ingrediencí, a jakou bude mít chuť, vám sice ještě neprozradíme, ale předběžně můžeme naznačit, co vás čeká, pokud si termín 26. – 29. 11. ve svých diářích již teď rezervujete. A nechte si v bříškách hodně místa, malé jednohubky ani do menu neuvádíme.
- aperitiv – vernisáž fotografií
- studený předkrm – festivalové ozvěny
- polévka – punčové promítání
- teplý překrm – diskuze s odborníky
- ryba – dabérem na zkoušku
- hlavní chod – promítací pásma
- sýr ukázky – práce filmových maskérů
- moučník – filmová snídaně
- ovoce – filmový maraton
- káva – galakoncert filmové hudby
- digestiv – afterparty