12.FFČV byl odložen

Biograf Kotva, České Budějovice

Chystáme jedenáctichodové menu

Sice je 4. ročník festivalu ještě relativně daleko, realizační tým ale už více než půl roku připravuje, co se letos bude servírovat. Díky podpoře statutárního města České Budějovice, Ministerstvu kultury a dalším In-kind partnerům budeme schopni na konci listopadu podávat jedenáctichodové menu. Z jakých bude ingrediencí, a jakou bude mít chuť, vám sice ještě neprozradíme, ale předběžně můžeme naznačit, co vás čeká, pokud si termín 26. – 29. 11. ve svých diářích již teď rezervujete. A nechte si v bříškách hodně místa, malé jednohubky ani do menu neuvádíme.

  1. aperitiv – vernisáž fotografií
  2. studený předkrm – festivalové ozvěny
  3. polévka – punčové promítání
  4. teplý překrm – diskuze s odborníky
  5. ryba – dabérem na zkoušku
  6. hlavní chod – promítací pásma
  7. sýr ukázky – práce filmových maskérů
  8. moučník – filmová snídaně
  9. ovoce – filmový maraton
  10. káva – galakoncert filmové hudby
  11. digestiv – afterparty

Budějcká Drbna
Statutární město České Budějovice
EVENT4ALL
Chytrý kvíz
Český rozhlas České Budějovice
UNITEDFILM
Clarion Congress Hotel České Budějovice
Tento projekt je spolufinancován statutárním městem České Budějovice.