12.FFČV byl odložen

Biograf Kotva, České Budějovice

12. ročník FFČV byl odložen

Neříká se nám to lehce, ale především z organizačních důvodů, které vám objasníme dále podrobněji, jsme nuceni 12. ročník FFČV odložit.

Vážení partneři a přátelé FFČV,

s lítostí vám musíme oznámit, že se FIlmový festival ČERNÁ VĚŽ a jeho plánovaný 12. ročník v roce 2024 neuskuteční. Každý ročník se snažíme připravit kvalitně, jak organizačně, tak dramaturgicky a každý rok posunout pomyslnou laťku o kousek výše. Letos poprvé ovšem cítíme, že bychom toho nedosáhli.

Vnější okolnosti ale v první řadě osobní důvody způsobily organizační problémy, posouvání termínů a ve výsledku nedostatečnou připravenost pro spuštění příprav.

Letošní FFČV získal rozumnou podporu ze strany Města České Budějovice a Jihočeského kraje, o to víc nás mrzí, že tyto prostředky nevyužijeme. Ale s čistým svědomím bychom tak nemohli učinit. Budeme věřit, že najdeme nové síly, organizační pomoc a znovu i podporu našich partnerů.

Pokud máte rádi film, máte blízko k Českým Budějovicím (i kdyby jen srdcem) a máte chuť a sílu zapojit se do organizace FFČV, napište nám na festivalcernavez@gmail.com. I díky vám může FFČV znovu ožít, ideálně již v roce 2025.

S přátelským pozdravem

Tým FFČV

Budějcká Drbna
Statutární město České Budějovice
EVENT4ALL
Chytrý kvíz
Český rozhlas České Budějovice
UNITEDFILM
Clarion Congress Hotel České Budějovice
Tento projekt je spolufinancován statutárním městem České Budějovice.